MANİSA / AHMETLİ - Ahmetli Şehit Hasan Yarış Halk Eğitimi Merkezi

Ağu

İlçemiz Kütüphanesinde Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi. Etkinliğe Sayın Kaymakamımız Abdullah KURT ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cendel AKÇAY Katıldı.

Ağu

Halk Eğitimi İlçe Planlama ve İş Birliği Toplantısı Düzenlendi. Toplantıda Okul Müdürlerine ve Muhtarlara Hayat Boyu Öğrenmede İyi Uygulama Örnekleri hakkında bilgilendirmeler de yapıldı.

Ağu

Salihli'de Yönetici Geliştirme Eğitimi (YÖGEP) Düzenlendi. Eğitime Merkez Müdürümüz Ahmet AKIN Katıldı.

Ağu

Merkezimiz Doğal Gaz Dönüşüm Çalışmaları Başladı.

Tem

Milli Mücadele şehidimiz Gördesli Makbule Hanım'ın vefatının 100. yıldönümü münasebetiyle Gördes Kaymakamlığı, Gördes Belediye Başkanlığı ve Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla hazırlanan "Gördes'in Yiğit Kızı Asker Makbule" adlı tiyatro oyunu Ahmetli Anadolu Lisesi konferans salonunda Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet ALHAN, Gördes Belediye Başkanı Muhammet AKYOL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cendel AKÇAY' ın da hazır bulunduğu yoğun bir seyirci ilgisi eşliğinde sahnelendi.

Tem

Ahmetli Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen Ahmetli Kültür, Spor ve Sanat Şenliği'ne katıldık.

Tem

Yeni Kütüphanemizi Hizmete Açtık.

Haz

Atıl durumdaki Ataköy köy hizmetleri binasında Besi Sığırcılığı Kursunu Açtık.

Haz

Personelimize Sosyal Medya Kullanımı semineri sonrası sertifika verildi.

Haz

Mandallı Köyümüzde Mantar Yetiştiriciliği Kursunu tamamladık.

Haz

Merkezimiz bahçesinde bağlama kursu öğrencileri tarafından Türk Halk Müziği dinletisi yapıldı.

May

Kurumumuza İsmi Verilen Şehit Hasan YARIŞ Sayın Kaymakamımız Abdullah KURT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cendel AKÇAY, İlçe Emniyet Amirimiz Ahmet YILMAZ, Kurum Müdürümüz Ahmet AKIN ve Personelimizin katılımıyla Mezarı Başında Rahmet ve Minnetle Anıldı.

May

Özel eğitime ihtiyacı olan öğrenci, kursiyer ve bu bireylerin ailelerine eğitim veren eğitimcilere öğrenci, kursiyer ve bu bireylerin ailelerine yaklaşımları ve iletişimleri konusunda seminerler verildi.

May

Bahçemizin Çimlendirme Çalışmaları Tamamlandı.

May

Kurumumuz Personeliyle İftar Yemeği Düzenledik.